Обрати сторінку

Рожеве

Рожеве безалкогольне вино — це не суміш червоного і білого виноградного соку, як багато хто вважає. Це натуральне вино з червоних сортів, колір якого отримують за особливою технологією, а перед розливом в пляшки додатково очищають від алкоголю. Воно проходить той же стадії виніфікації, що і звичайне вино, тому відрізняється від нього всього за кількома параметрами. Безалкогольне рожеве зазвичай більш стримане в ароматі, у нього легша структура і слабковиражені таніни.

Щоб домогтися бажаного відтінку, вживають сорти з темною шкіркою — Каберне, Мерло, Шираз. Але в основі рожевого вина можуть бути й білі сорти, наприклад, Совіньйон Блан. У такому випадку його настоюють на червоному винограді.

У смаку безалкогольних розе зазвичай відчувається полуниця, малина, рожеві пелюстки. Це дуже делікатні та невибагливі вина, які добре поєднуються з будь-якою стравою — від бутерброда до шашлику і витонченого десерту.

Відображаються усі з 2 результатів

Call Now Button