Обрати сторінку

Codorniu

Codorniu – легендарне дітище династії Кодорнью-Ровентос. Завдяки цим прізвищам в Іспанії з’явилося місцеве ігристе вино, яке спочатку було доступною альтернативою французькому шампанському, згодом стало серйозним йому конкурентом, а сьогодні визнано першокласним напоєм, що не має аналогів на земній кулі. Кава народилася у підвалах Кодорнью. Її виготовляють методом шампанізації, але з місцевих сортів винограду. Незмінно з кінця XIX століття найкращі зразки цього вина до Іспанського Королівського двору постачає будинок Codorniu.

Компанія має 11 виноробних заводів, кілька з яких знаходяться за межами країни. Виноград вирощують у власних угіддях загальною площею 15000 га. Вина витримують у підвалах Codorniu Sant Sadurní d’Anoia. Це ціле місто під землею, довжиною 30 км і заввишки 4 поверхи. У ньому розливають близько 40 тисяч пляшок Кави на годину та витримують одночасно близько 100 млн екземплярів добірного вина. Кожна четверта пляшка Кави в Іспанії має ім’я Codorniu, а понад мільйон літрів вина щороку розподіляється світом.

2010 року компанія почала випускати безалкогольну Каву. Після довгих експериментів з сортами та технологіями винороби обрали Айрені та вакуумну дистиляцію. З’ясувалося, що тільки цей виноград у купі з вакуумом здатний зберігати максимально багатий та близький до класичної Кави смак та аромат. Новинку назвали Zero. Майже десять років це було єдине ігристе без спирту в асортименті Кодорнью. Але нещодавно до нього додалося Zero Rose – вино, що підтримує світовий тренд на рожеві. Обидва напої виготовляють за стандартами, яких у будинку Codorniu дотримуються усі 5 століть існування: з кращого винограду, найбільш відповідним йому методом, для шанувальників безкомпромісної якості.

Відображаються усі з 2 результатів

Call Now Button