Обрати сторінку

Eins-Zwei-Zero

Три гектари землі … Цього замало для життя та занадто багато для смерті. У свої 22 Йоханннес ніяк не міг вирішити, що робити з батьківським спадком. Виноробня Лейтц, яку ще дід по цеглинці збирав після Другої світової, так і не стала предметом сімейної гордості.

Якось знайомий порадив Йоханнесу позбутися цього тягаря. Лейтц сприйняв його слова як виклик і задумав будь-що відродити справу предків. На відновлення маєтку знадобилися роки, а, щоб зробити по-справжньому гарне вино, довелося витратити пів життя.

Йоханнес переконаний, що якість народжується на винограднику. Він безкомпромісно вимогливий до грунтів Рюдесхайму, лоз Ріслінга, методів вирощування та збору винограду у своєму господарстві. Він називає себе не виноробом, а виробником винограду – матеріалу, з якого отримують вино з характером.

Сьогодні у Йоханнеса 43 гектара власних виноградників. Крім Ріслінга, в господарстві Leitz вирощують Піно Нуар, Каберне Совіньон, Мерло, Португізер. З добірних ягід виготовляють традиційні та безалкогольні, тихі та ігристі, базові, кращі в Німеччині та видатні на світовому рівні вина.

Відображаються усі з 6 результатів

Call Now Button